Salainen Sisustaja Oy

Haaveilin monta vuotta omasta sisustusliikkeestä ja alan töistä. Pitkäaikaisesta haaveestani tuli totta vuonna 2018, kun sain sopivan liiketilan kaupalleni Keravan keskustasta. Etsin liiketilaa pitkään, mutta tuolloin kriteereihin sopivia liiketiloja ei kaupungissa ollut. Ehdin jo hetkeksi luovuttaa mielessäni. Palaset kuitenkin loksahtelivat kohdalleen ja onnekseni sain pienen, idyllisen tilan Keravan keskustasta kaupungintalon alakerrasta.

Kaikki alkoi jo vuonna 2016 kun pääsin Variaan opiskelemaan sisustajaksi. Suoritin 3 näyttötutkintoa aiheista asiakaspalvelu- ja myyntityö, sisustaminen tekstiileillä sekä yrittäjänä toimiminen. Valmistuin kesäkuussa 2018 Sisustajaksi (Sisustusalan Ammattitutkinto).

Vappuaatto 30.4.2018 oli onnen päivä, kun kaupan ovet virallisesti avautuivat ja Salainen Sisustaja aloitti toimintansa.

Tyyli on skandinaavista, selkeää ja yksinkertaista. Laadukkaat tuotemerkit takaavat ajattomia tuotteita, jotka sopivat moneen eri sisustukseen.

Sisustamisen lisäksi olen oman työurani aikana saanut laajan kokemuksen asiakaspalvelun – ja myyntityön eri työtehtävistä. Nämä ovat minulle lähellä sydäntäni ja siksi haluan panostaa hyvään asiakaspalveluun sekä siihen, että asiakas kokee tulleensa hyvin palvelluksi.

Pyrin vastaamaan asiakkaiden toiveisiin sekä lisääntyvään kysyntään tarjoamalla laadukkaita tuotteita ja palvelua myös sisustussuunnittelun osalta.

Mukavia ostoshetkiä verkkokaupassamme ja tervetuloa liikkeeseemme nauttimaan skandinaavisesta sisustusmaailmasta :)

 

”Unelmat ovat tehty toteutettaviksi

 

Terveisin,

Salainen Sisustaja Saila